Adventure Party: Temple of Fruit

Здравейте пинговци!

Adventure Party: Temple of Fruit, вече е тук с много приключения и плодове, само за нас. Като по традиция, ще ви покажа декорираната стая Town:

Да започнем с безплатните айтеми. В The Dock можете да си вземете страхотна шапка, с пера, подходяща за всички.

Във Forest можете да намерите същата шапка, но в червен цвят.

Както и в Cove, но в жълто.

На кораба на Rockhopper, в който можете да влезете от стаята The Beach, както винаги има мини-каталог за платените играчи. Безплатните играчи могат да си вземат шапка от там. От кораба можете да играете и играта Treasure Hunt и да спечелите марки. Вижте как се печелят марките, като натиснете този текст!

Сега влезте в стаята Snow Forts. От там ще видите 3 нови врати – с грозде, банани и череши [те са една до друга]. Изберете си една и влезте в нея, защото така или иначе ще трябва да влезете във всички 3 врати.

А ето как и да вземете следващият безплатен айтем:

  • След като сте влезли в една от тези 3 врати, започнете да целите вулкана [номер 4] със снежни топки. Уцелете го 15 пъти, докато не видите че долу числото от 15 стане на 0. Така ще ви се появи и безплатен фон, който трябва да вземете.

Направете това във всички 3 стаи [1,2,3 на картинката]. Когато вземете и последният, трети фон, ще ви се отвори решетката.

Натиснете го, за да ви пита дали искате да вземете този костюм.

За платените играчи, има каталог със страхотни айтеми. Каталогът е в стаите The Dock, Forest, Cove, Gift Shop и други.

Мембърите трябва да съберат 3 плода, за да могат да влязат в специална парти стая, откъдето да си отключат плодови костюми. Първият е диня и е в стаята The Dock.

Вторият е ананас и е в стаята Cove.

Третият и последен е ябълка, която е във Forest.

След като сте готови, отидете в стаята Snow Forts и влезте в централната врата, която е със знака на мембърството.

Сега ще се озовете в тъмна стая. Продължете надолу, а след това следвайте пътя. Изчакайте малко, докато капаа ви задържи и продължете.

Време е да уцелите всички 6 мишени, за да се освети пътят ви. Натиснете “T” от клавиатурата си и се прицелете добре. Вървете по пътят с постове и влезте в следващата стая.

Действайте бързо, защото динята може да ви смаже. Побързайте да влезете във вратата, от дясно на екрана.

Сега само натиснете голямата статуя, отдясно [на снимката е с номер 1], за да ви се отвори айтема. Натиснете го и го вземете. Върнете се в тази стая на 25 и 29 август, за да вземете костюм на ябълка и ананас.

Това беше всичко от това парти, не пропускайте да следите сайта ни за още новини и дса отидете на уговорената среща с Rockhopper. Кажете ни какво мислите за Adventure Party: Temple of Fruit, чрез коментар.

2 thoughts on “Adventure Party: Temple of Fruit

Вашият коментар