Smoothie Smash е тук

Здравейте пинговци!

Новата игра Smoothie Smash вече е тук, с много плодове и забавления за вас. Поставена е в стаята Coffee Shop, която е с обновен вид.

Играта има и категория с марки, с общо 16, като всички са за безплатни играчи. Как да спечелите всяка една марка, можете да видите от категорията ни с марки – Smoothie Smash. Там има превод на български език.. :]]

Време е да започнем да играем.. Ето как става:

  • Играе се само чрез срелките – нагоре, надолу, наляво и надясно. Стремете се да не падате върху мястото за правене на плодове. На нормалното, трябва да направите колкото се може повече шейкове за 2 минути. Ако взимате часовниците, които идват нависоко, ще добавите още време, преди играта да свърши. Трябва да гледате да скачате само върху плодовете от рецептата.

 

 

 

А ето и нормалната игра, когато сте включили, за да я играете:

На “Survival” отново се играе от стрелките за надолу, нагоре, наляво и надясно. Тук обаче трябва да се пазите от наковални и бомби, които могат да вземат част от живота ви. Скачайте само върху плодовете, те ще направят живота ви повече. На този режим трябва да издържите колкото се може повече..

А ето и когато играете в режим “Survival”:

Вашият коментар